Menu
Zoeken

BIM Modelleur, iets voor jou?

Binnen Linthorst is het gebruik van BIM (Building Information Model) niet meer weg te denken bij de realisatie van onze grote utiliteitprojecten. De heldere 3D-werktekeningen die wij dagelijks maken zijn onmisbaar geworden om een ontwerp goed te kunnen vertalen naar de praktijk. Ze zorgen ervoor dat iedereen die meewerkt aan onze projecten, van architect tot monteur, voor het beste eindresultaat kan gaan.

Wat doe je als BIM-Modelleur?

Als BIM-Modelleur maak je deel uit van een ontwerpteam en werk je nauw samen met je collega projectmanagers en engineers. Ook onderhoud je contact met hoofdaannemers, leveranciers en collega’s op de bouw. Zodat je zeker weet dat wat jij maakt, naadloos aansluit bij het uiteindelijke resultaat. Jij zorgt ervoor dat ontwerp en uitvoering bij elkaar komen.

Linthorst werkt met Revit; deze software zorgt ervoor dat jij als BIM-modelleur jouw werk goed kan uitvoeren. Jij verricht hierbij ontwerp-, teken-, berekenings- en selectiewerkzaamheden die nodig zijn voor het samenstellen, beheren en ontwikkelen van een BIM-informatiemodel.

Hoe word je BIM-Modelleur? Van starter tot professional

Heb je ervaring in de techniek maar heb je nog geen kaas gegeten van wat BIM inhoudt? Geen probleem! Wij leiden je graag op tot volwaardig BIM Modelleur.

Kent Revit geen geheimen voor jou? Ook dan ben je bij ons op je plek! Wij zoeken professionals die gelijk deel uit willen maken van een gedreven ontwerpteam.

Welke vacature past bij jou?

Binnen Linthorst zijn er talloze mogelijkheden om met BIM aan de slag te gaan. Je kunt er je dagelijkse werk van maken maar ook is het mogelijk dat je BIM af en toe inzet naast jouw werk als werkvoorbereider, (lead) engineer of projectmanager. Je kunt doorgroeien als dat bij jou past, wij geven je graag het podium en de opleiding of cursus die je verdient.  

 “Als je aan de grote klussen mee wil kunnen werken, dan moet je eigenlijk wel BIM kunnen ontwerpen. Dat kenmerkt Linthorst ook voor mij; je krijgt altijd de ruimte om jezelf te ontwikkelen als je laat zien dat je ambitie hebt.”

 

”Wat het werken met BIM bij Linthorst zo leuk maakt is dat ik alle vrijheid krijg om het beste eruit te halen. Zo hebben we bijvoorbeeld onze eigen 3D elementen ontworpen met een flink lagere resolutie voor de Revit bibliotheek.”

 “ Voor mij is de diversiteit in mijn functie als engineer het allerleukste. Ik kan een project volledig doorzien; ik zorg voor de voorbereiding, maak zelf het ontwerp, kan dit uitwerken in BIM en zorg dat mijn collega’s buiten daarna alle juiste materialen hebben op de bouw om alles te realiseren.”

Wil je ook weten hoe onze collega's het ervaren?

Lees dan hier de ervaringen van onze collega BIM Modelleurs!

 

Delen via

MailMapsBelSluit