Menu
Zoeken

Leren en werken

Zit je vol energie? Wil je je studie graag combineren met een praktijkplek bij een groeiend bedrijf? Linthorst Techniek bied je allerlei mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in een erkende leeromgeving. Van stage- en afstudeerplekken tot BOL-trajecten en traineeships. Ontdek de mogelijkheden!

Stages en afstudeerplekken

Volg je een opleiding in de richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Installatietechniek, Energietechniek, Sustainability of ICT? Bij Linthorst zijn stage- en afstudeermogelijkheden! Daar hoort automatisch bij:

  • stagevergoeding
  • carrièregarantie
  • vervolgtrajecten in de vorm van traineeships
  • ontwikkelingsmogelijkheden binnen Research en Development
  • kennis opdoen bij Wij Maken Energie

Young Professional Traineeship

Ben je pas afgestudeerd aan het mbo/hbo of wo en wil je verder leren in de praktijk? Linthorst Techniek bied je een doorgroeiprogramma aan, waarbij je start in een technische functie die past bij jouw opleidingsniveau. Afhankelijk van jouw interesse, talent en ambitie, stellen we een opleidingsplan samen voor een afgebakende periode. Zo kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling, je verdiepen in onderwerpen, werken in projectteams en uiteraard veel leren van collega's. Interesse? Kom kennismaken! Denk vooraf alvast na over:

  • waar je wil staan over een drie jaar?
  • waar liggen uitdagingen, welke skills wil je verbeteren?
  • wil je een vervolgopleiding doen?
  • waarin zou jij je willen specialiseren?
  • op welke manier je bij wil dragen aan de energietransitie?

BBL en BOL trajecten

Volg je een VMBO-opleiding? Dan kun je na afronding hiervan starten met een BBL (beroeps begeleidende leerweg) of BOL (beroeps opleidende leerweg) opleiding aan het ROC. Linthorst Techniek biedt inspirerende werkplekken voor het BBL-traject, waar je direct start met werken. Meestal worden de BBL-plekken in samenwerking met Installatiewerk Oost en Flevoland (IWOF) ingevuld.

Functies BBL en BOL
Bij Linthorst zijn er leerwerkplekken voor de disciplines Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek. Je start in de functie (hulp)Monteur W of E. Als je niveau 3 hebt bereikt, ga je aan het werk als Eerste Monteur en bij niveau 4 als (Service)technicus.

Duaal en deeltijd

Studeer je MTS, HTS, MIT, HIT, een energie gerelateerde studie aan de universiteit, of doe je een opleiding waarmee je denkt betekenisvol te kunnen zijn bij Linthorst Techniek? Er zijn altijd mogelijkheden om naast je studie praktijkervaring op te doen. Laat van je horen!

 

Contact

Wil je meer weten over Leren en Werken bij Linthorst Techniek? Of ben je uitgestudeerd en wil je een open sollicitatie doen? Aarzel niet, bel of mail:

Jolanda de Bruin
HR-manager
E j.debruin@linthorsttechniek.nl
M 06 41 60 68 26
T  055 312 21 21

 

 

Direct solliciteren
MailMapsBelSluit