Menu
Zoeken

Sturen op Vermeden Gas Verbruik – Maak van uw gebouw een Smart Building!

Linthorst volgt de efficiency uw duurzame opwekinstallatie. Zo willen we ‘onnodig gasverbruik’ zo laag mogelijk houden.

De duurzame opwekinstallaties zijn gebaseerd op warmtepomp techniek in combinatie met een gasketel voor piekverbruik. Het bijstoken van de CV ketel is echter duurder dan de aanwezige duurzame opwekking en dient dus zo laag mogelijk te blijven.

In uw gebouw is veel techniek aanwezig en door technologische ontwikkelingen registreren componenten steeds meer data en kunnen vanaf afstand bestuurt worden. Echter hoe maakt u hier slim gebruik van!.

Linthorst Techniek investeert al jaren in geautomatiseerd gebouwbeheer. Het monitoren van de efficiency van uw duurzame opwekinstallatie is hier een voorbeeld van.

Onze technisch beheerders en service technici beheren meer dan 300 grote installaties van onder meer scholen, hotels, kantoren, wellness resorts. Voor sommige klanten gaat onze dienstverlening verder dan het reguliere storingsopvolging en onderhoud van de installatie.

Wij wachten dus niet op een signaal van de klant dat de energierekening oploopt, maar sturen dit pro actief. Van reactief actie  - naar pro actief voorkomen!

Deze sturing is onderdeel van het door ons ontwikkelde LABS (Linthorst Automatisch Beheer Systeem Installaties). Met ABS wordt data ontsloten en met slimme algoritmes worden afwijkingen en defecten zichtbaar. Vervolgens rapporteert het systeem middels een dashboard welke processen bijstelling behoeven.

Delen via

MailMapsBelSluit