Menu
Zoeken

Stage lopen bij Linthorst

Volg je een technische opleiding aan het VMBO, MBO of HBO en is techniek jouw toekomst? Bij Linthorst Techniek ben je van harte welkom voor een uitdagende stage- of afstudeerplek. Linthorst is al jaren een erkend leerbedrijf. We stellen samen een breed stage- of afstudeerprogramma op, waarin je ruimte krijgt om je te verdiepen in jouw interessegebieden.

Standplaats / Regio: Apeldoorn - Leerdam

Wij vragen: 
Enthousiaste en gemotiveerde studenten met passie voor installatietechniek (E en/of W), meet- en regeltechniek en duurzame energie.

Wij bieden: 
Linthorst is al jaren een erkend leerbedrijf en hecht veel waarde aan de opleiding van haar personeel. Ben je een jonge, intiatiefrijke monteur (in wording)? Dan zijn er binnen Linthorst volop mogelijkheden voor doorontwikkeling met het BBL (Beroeps Begeleidend Leertraject). Dit is een combinatie van werken en leren waarin je wordt opgeleid tot volwaardig en zelfstandig monteur. Met de juiste opleiding en begeleiding is de kans groot dat je binnen Linthorst doorstroomt tot Chef monteur. Ook voor HBO-studenten zijn er volop mogelijkheden tot doorontwikkeling, met name binnen de afdeling Techniek voor de Toekomst, die zich specialiseert in duurzame energieconcepten en technieken. www.techniekvoordetoekomst.nl

Contactgegevens: 
Heb je vragen over stage- en afstudeermogelijkheden binnen Linthorst Techniek? Neem dan vrijblijvend contact op met Jolanda de Bruin op telefoonnummer 055-312 21 21, of stuur een e-mail naar j.debruin@linthorsttechniek.nl. Direct solliciteren kan online of per post:

Linthorst Techniek
T.a.v. dhr. E. Linthorst
Wenumsedwarsweg 18
7345 AS Apeldoorn

We zijn benieuwd naar je CV en motivatiebrief.

MailMapsBelSluit