Menu
Zoeken

Zorgcentrum Casa Bonita | Apeldoorn

Eigenschappen

Status Opgeleverd
Locatie Apeldoorn
Oplevering april 2010
Architect Het architectenhuis Apeldoorn

Delen via

Verpleeghuis Casa Bonita ligt aan de noordkant van Apeldoorn, niet ver van de A50. Casa Bonita beschikt over een groot aantal voorzieningen waaronder langdurige zorg, revalidatie, tijdelijke opvang, observatie en diagnostiek en dagbehandeling. Ook kan er bij de cliënt aan huis fysiotherapie en ergotherapie gegeven worden.

De nieuwbouw psychogeriatrie (voor mensen met een vorm van dementie) van Casa Bonita is medio april 2010 gerealiseerd. De nieuwe afdeling heeft plaats voor zestig cliënten. Het is opgedeeld in 10 ‘huisjes' waar zes cliënten per huisje gaan wonen. Het uitgangspunt is: "Thuis, belevingsgericht en met zorg omringd". Iedere cliënt heeft in zijn huisje een eigen (slaap)kamer en samen met de andere vijf bewoners delen ze een gezamenlijke woonkamer en een open keuken. In het nieuwe gedeelte is ook een atrium verwerkt, waardoor de nieuwbouw een open karakter krijgt.

Onze werkzaamheden waren: het aanbrengen,uitbreiden, aanpassen en demonteren  van de werktuigbouwkundige installaties. 

In hoofdlijnen bestaande uit:

De centrale voorzieningen
De verwarmingsinstallatie
De luchtbehandelingsinstallatie
De koelinstallatie
De regelinstallatie
De sanitaire installatie
De interim-voorzieningen

Werkzaamheden:  werktuigbouwkundige werkzaamheden (gas, water, cv, lucht en koeling) voor de vervangende nieuwbouw PG- afdeling van Casa Bonita

GERELATEERDE REFERENTIES

Woon- en zorgcentrum Castrovalva

te Almere

Woon- en zorgcomplex Amaris de Veste

te Naarden

Woonzorgcentrum Elim

te Putten

MailMapsBelSluit